Ξεσηκωμός για το «πονηρό» ερωτηματολόγιοΞεσηκωμός για το «πονηρό» ερωτηματολόγιοΜε μεγάλη συμμετοχή κυνηγών, σκοπευτών και συλλεκτών συνεχίζεται η αντίδραση όλων, για το ύποπτο ερωτηματολόγιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που έχει στοχοποιήσει όλα τα όπλα για την εγκληματική χρήση τους!

Πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια να κατηγορηθούν, συλλήβδην, όλα τα όπλα, παράνομα και νόμιμα, χωρίς καμία διάκριση.

Πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια να κατηγορηθούν, συλλήβδην, όλα τα όπλα, παράνομα και νόμιμα, χωρίς καμία διάκριση.
Πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια να κατηγορηθούν, συλλήβδην, όλα τα όπλα, παράνομα και νόμιμα, χωρίς καμία διάκριση.

Γι' αυτόν το λόγο δεν χρειάζεται κανένας εφησυχασμός από τον κυνηγετικό κόσμο που θα πρέπει στις 12 μέρες που απομένουν να συμμετάσχει μαζικά, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο αυτό, όπου όλες οι ερωτήσεις είναι παραπλανητικές και έχουν διατυπωθεί έτσι ώστε να πείσουν τον κάθε αδαή ή φοβικό πολίτη να αποδεχθεί την ανάγκη λήψης νέων μέτρων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ευρώπη, η νομοθεσία στις χώρες - μέλη της Ε.Ε. είναι τόσο σκληρή με την οπλοκατοχή που οποιαδήποτε επιπλέον δράση θα υπονομεύσει το ίδιο το μέλλον του κυνηγιού.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδος έχει ήδη αποστείλει στις Ομοσπονδίες και αυτές με τη σειρά τους στους κυνηγετικούς συλλόγους τον τρόπο συμμετοχής σε αυτό το ερωτηματολόγιο.

Επειδή έμεναν λίγες μόνο μέρες από τη λήξη της διαβούλευσης και επειδή είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν όλοι οι κυνηγοί, επαναλαμβάνουμε και σε αυτό το τεύχος τις οδηγίες της Κ.Σ.Ε. για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου:

1. Μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://ec.europa.eu/vourvoice/ipm/forms/dispatch?form=ReduceFirearmsRisk

2. Επιλέξτε τη γλώσσα σας από το εικονίδιο που βρίσκονται στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης.

3. Αναφέρετε τη χώρα σας, είτε είστε ιδιώτης ή οργανισμός και το όνομά σας είτε το όνομα του οργανισμού.

4. Απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις κάνοντας κλικ στην επιλογή «1»/ Για ορισμένες ερωτήσεις η επιλογή «1» μπορεί να φαίνεται λίγο ακραία αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι σχεδόν όλες οι ερωτήσεις είναι προκατειλημμένες (παραπλανητικές) και έχουν διατυπωθεί έτσι ώστε να ωθήσουν τον αναγνώστη να αποδεχθεί την αναγκαιότητα ορισμένων δράσεων από την Ε.Ε. Επιπλέον η εθνική νομοθεσία για τα ζητήματα που τίθενται στο ερωτηματολόγιο ήδη υπάρχει.

5. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε στις προαιρετικές ερωτήσεις που απαιτούν πρόσθετα σχόλια (ερωτήσεις Β.4, C.11, D.5 και Ε.6) ή αν το κάνετε προσθέστε το εξής σχόλιο «Η Οδηγία για τα πυροβόλα όπλα ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους της Ευρωπαϊκής και Εθνικής ασφάλειας».

6. Αφού έχετε απαντήσετε στις ερωτήσεις, ως μέτρο ασφαλείας για την αποφυγή δημιουργίας απαντήσεων αυτόματα από τον υπολογιστή, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τους αριθμούς ή / και τα γράμματα τα οποία θα εμφανιστούν στην οθόνη και να τα επικυρώσετε (επιβεβαιώσετε).

7. Οι απαντήσεις σας θα υποβληθούν στη συνέχεια. Μπορείτε να τις δείτε ή / και να τις αποθηκεύσετε σε μορφή PDF.

Άλλα άρθρα

comments powered by Disqus

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button