Τα Επανιέλ στο ΣχιστόΑγώνες πρακτικού κυνηγιού του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν με θήραμα πέρδικα τσούκαρ πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Σχιστό.

Οι αγώνες αυτοί απέδειξαν ότι το επίπεδο των Επανιέλ Μπρετόν βρίσκεται σε αρκετά υψηλό επίπεδο, κάτι που φαίνεται και από τον αριθμό των σκύλων που πήραν πόντο και τις δύο ημέρες.

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε και στην πληθώρα των θηραμάτων που υπήρχαν στα δύο τερέν και τις δύο ημέρες και αυτό συνετέλεσε ώστε οι διαγωνιζόμενοι σκύλοι να ξετυλίξουν το ταλέντο τους.

Ολοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα.
Ολοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα.
 

Στους αγώνες ξεχώρισαν δύο κυναγωγοί, ο κ. Μαρκοπουλιώτης και ο κ. Μπεχράκης, των οποίων οι σκύλοι ξεχώρισαν και τις δύο ημέρες των αγώνων.

Σάββατο
Το Σάββατο ο Atlas Di Nonno Allesandro του Μπεχράκη κατάφερε μετά μια εξαιρετική έρευνα να βρει τις πέρδικες, να κάνει ένα εντυπωσιακό ποντάρισμα, να τις μπλοκάρει και αφού έμεινε ακίνητος στον πυροβολισμό κέρδισε έναν πανέμορφο πόντο. Ο Reno του Μαρκοπουλιώτη έκανε και αυτός μια εξαίρετη διαδρομή και κατάφερε να πάρει έναν εξαίρετο πόντο. Οι κριτές δυσκολεύτηκαν να δώσουν το CAC το οποίο το κέρδισε στα σημεία ο Atlas.

Κυριακή
Οι ίδιοι σκύλοι κυριάρχησαν και τη δεύτερη ημέρα των αγώνων μόνο που αυτή τη φορά το CAC κέρδισε ο Reno του Μαρκοπουλιώτη και το RCAC ο Atlas Di Nonno Allesandro του Μπεχράκη.

Τι μας έκανε εντύπωση

Οι νικητές της δεύτερης μέρας.
Οι νικητές της δεύτερης μέρας.
 
Μεγάλη εντύπωση μας έκανε, και θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας τα αποτελέσματα, η μεγάλη επιτυχία του Μαρκοπουλιώτη να βάλει τέσσερις σκύλους στη βαθμολογία το Σάββατο και δύο την Κυριακή. Αυτό δείχνει τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει ο ίδιος και οι σκύλοι του.

 

Ενας σκύλος που άφησε καλές εντυπώσεις αλλά δεν μπόρεσε να μπει στη βαθμολογία, και αυτό οφείλεται κυρίως σε λάθος του κυναγωγού του, ήταν η Linda του Μπούνα. H Linda έδειξε μεγάλο πάθος, είχε ρυθμό, πήρε τόπο και με την εμφάνισή της έδειξε ότι είναι ένα ποιοτικό Επανιέλ Μπρετόν.

Ο κος Μπεχράκης στην απονομή για τον Atlas Di Nonno Allesandro.
Ο κος Μπεχράκης στην απονομή για τον Atlas Di Nonno Allesandro.
 

Τρεις σκύλοι του Φαλτσέτα κατόρθωσαν και πήραν πόντο την Κυριακή αλλά δυστυχώς οι δυο από αυτούς δεν τα κατάφεραν στη δοκιμασία του απόρτ που πραγματοποιείται στο τέλος του αγώνα. Είναι κρίμα για τους σκύλους που καταφέρνουν να μπουν στη βαθμολογία να κόβονται από τη δοκιμασία του απόρτ.

Η άψογη διοργάνωση του αγώνα από τον Ομιλο Επανιέλ Μπρετόν, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να είναι παντού και να δίνει λύσεις σε ό,τι ζήτημα προέκυπτε.

Οι κριτές κ. Σκούρα και κ. Ψυχάρης που με την εμπειρία τους δεν έδωσαν δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει την κρίση τους.

O κος Μαρκοπουλιώτης με τον Reno.
O κος Μαρκοπουλιώτης με τον Reno.

 

Το ραντεβού δόθηκε για τον Νοέμβριο στη Σπερχειάδα Φθιώτιδος όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας πρακτικού κυνηγιού του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν με θήραμα μπεκάτσα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΙΣΤΟ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

19-10-2013

Τερέν 1. Κριτής: Χρήστος Ψυχάρης

1ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ: CAC - Atlas Di di Nonno Allesandro - Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Μπεχράκης

2ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ: RCAC - Reno Markopouliotis - Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Μαρκοπουλιώτης

Στην δοκιμασία του απόρτ.
Στην δοκιμασία του απόρτ.

3ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ: Bora Des Deux Pierres Bleues - Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Μαρκοπουλιώτης

4ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ: Eva Markopouliotis - Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Μαρκοπουλιώτης

5ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ: Milan Markopouliotis - Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Μαρκοπουλιώτης

Τερέν 2 Κριτής: Μάτα Σκούρα

1ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ: Eole Eclair du Bois - Iδιοκτής & Κυναγωγός Τσουρής

20-10-2013

Τερέν 1. Κριτής: Μάτα Σκούρα

1ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ: CAC Reno Markopouliotis Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Μαρκοπουλιώτης

2ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ: RCAC - Atlas Di di Nonno Allesandro - Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Μπεχράκης

3ος ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ: Bora Des Deux Pierres Bleues - Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Μαρκοπουλιώτης

Τερέν 2 Κριτής: Χρήστος Ψυχάρης

1ος ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ: Eole Eclair du Bois - Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Τσουρής

2ος ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ: Dido Di Keralanan - Ιδιοκτήτης & Κυναγωγός Φαλτσέτας

 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ

Άλλα άρθρα

comments powered by Disqus

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button